Αισθήματα αγάπης και παροχή διευκολύνσεων στο πλήρωμα του “Γ. Αβέρωφ”. Έκπτωση 70% από το Kitchen bar

Συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς η επίσκεψη πολιτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στο θρυλικό θωρηκτό “Γ. ΑΒΕΡΩΦ”, που παραμένει ελλιμενισμένο στη Θεσσαλονίκη και δίνει έναν ξεχωριστό τόνο στην ατμόσφαιρα και στην ιστορικότητα της πόλης.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές, ιστορικοί ερευνητές και πολλοί εκπρόσωποι φορέων της Θεσσαλονίκης επισκέπτονται το πλοίο- μουσείο και θαυμάζουν τόσο την φροντισμένη εικόνα του σκάφους εξωτερικά, όσο και τα εκθέματα με μια σειρά ντοκουμέντων, που υπάρχουν στο εσωτερικό του “Γ. Αβέρωφ”.

Ενδεικτικό της αγάπης του κόσμου και του ενδιαφέροντος για την καλή φιλοξενία είναι και το γεγονός ότι τόσο ο ΟΛΘ, όσο και επιχειρήσεις του χώρου του λιμανιού φροντίζουν για την παροχή διευκολύνσεων προς το πλήρωμα, ώστε να κάνουν την εδώ παραμονή του πιο ευχάριστη και λιγότερο κουραστική.

Όλοι εκτιμούν το μεγάλο αυτό εγχείρημα του Πολεμικού Ναυτικού να τιμήσει την Θεσσαλονίκη με την άφιξη του ιστορικού πλοίου. Ήταν, τόνίζουν, μεγάλη η απόφαση, ώστε και με τις ευλογίες του Α ΓΕΝ Αντιναυάρχου Νικολαου Τσουνή να έρθει το θρυλικό Κ/Θ “Γεώργιος Αβέρωφ” (μπάρμπα Γιώργης ) 72 χρόνια μετά στα ύδατα, που υπηρέτησε και άφησε το στίγμα του στη νεότερη ιστορία της χώρας μας.

Στο πλαίσιο αυτού του ενδιαφέροντος και σε ανταπόδοση της τιμής η επιχείρηση του Kitchenbar “Φροντίδα Α.Ε” στηρίζει αυτό το εγχείρημα με την χορήγηση σημαντικής έκπτωσης για τις ανάγκες διατροφής και αναψυχής στο πλήρωμα του πλωτού ιστορικού μνημείου μας.

Αναγνωρίζοντας την χειρονομία αυτή ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του Θωρηκτού “Γ. Αβέρωφ” επέδωσαν επιστολή προς την εταιρία Φροντίδα Α.Ε,τονίζοντας:”Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το κατάστημα Kitchenbar για την παροχή των υπηρεσιών του με έκπτωση 70% προς εμάς κατά την παραμονή μας στον λιμένα της Θεσσαλονίκης.”