Γελοιότητες στην Τσιμισκή για το survivor με μέτρα τροχαίας !

Δεν μας σώζει τίιποτα ! Να περιμένεις στην Τσιμισκή μισή ώρα για να ανοίξει ο δρόμος μέσα στη ζέστη και στην αγανάκτηση και να μαθαίνεις ότι πιο κάτω, κοντά στη διασταύρωση με την Καρόλου Ντιλ γίνεται χαμός για τρεις παίχτες του survivor, ε τότε τί να πείς; Είναι να ντρεπόμαστε.

Και μετά να διααβάζεις στις τοπικές ιστοσελίδες πράματα και θάματα για το …μεγάλο γεγονός. Ιδού τι γράφουν:

Tο αδιαχώρητο επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης με αφορμή την παρουσία παικτών του survivor σε γνωστό πολυκατάστημα επί της οδού Τσιμισκή.

Ο λόγος για τους Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, Κωνσταντίνο Βασάλο και Ορέστη Τσάνγκ, οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του εορτασμού 50 χρόνων λειτουργίας γνωστού καταστήματος.Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, που προκάλεσε φρενίτιδα στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό, έδωσαν το “παρών” στο κατάστημα, με πολλούς θαυμαστές να έχουν επισκεφθεί τον χώρο για να τους δουν από κοντά και να βγουν μία φωτογραφία μαζί τους.

Ο κόσμος «πλημμύρισε» τους δρόμους με αποτέλεσμα να κλείσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην Τσιμισκή. Όταν, δε, οι τρεις Μαχητές εμφανίστηκαν έξω από το κατάστημα επικράτησε πανικός με ουρλιαχτά, σπρωξίματα και φωνές καθώς όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί ήθελαν να βγάλουν μια φωτογραφία με έναν από τους τρεις παίχτες.

Φρενίτιδα για τους παίχτες του ριάλιτι

H Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της ΧΑΝΘ, της Παύλου Μελά και της Αγίας Σοφίας, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κίνηση.

Οι παίχτες του ριάλιτι εισπράττουν ως αμοιβή από 800 μέχρι 5.000 ευρώ για τις εμφανίσεις τους, όπως έγραψε αθηναϊκό site. Μάλιστα σε άλλες πόλεις γίνεται αντίστοιχος ξεσηκωμός, όπως στην Πτολεμαϊδα, όπου “ποδοπατήθηκαν” για μια φωτογραφία (SELFIE) με την Κολλιδά !