ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΩ

«Δεν είμαι εδώ για να διχάσω, αλλά για να ενώσω. Το προσωπικό συμφέρον του καθενός δεν είναι το κυρίαρχο στην πόλη». Το μήνυμα ότι ο συγκερασμός απόψεων και η συνεργασία στο δήμο αποτελούν τη βάση για να αλλάξει η ροή της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον», Γιώργος Ορφανός, μέσα από τη συχνότητα του «Ράδιο Θεσσαλονίκη»
.Ο Γιώργος Ορφανός επανέλαβε την πεποίθησή του ότι τα κόμματα πρέπει να στέκονται μακριά από την τοπική αυτοδιοίκηση, αφού η ισχύουσα νομοθεσία προβλέπει παρατάξεις και επικεφαλής υποψήφιο, ο οποίος δεν μπορεί να παίρνει άδεια από τα κόμματα, για το τι θα κάνει στο δήμο.
«Οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται. Όσο τους αγνοούμε, υποχωρούμε ως κοινωνία σε αυτό που διεκδικούμε. Στην τοπική αυτοδιοίκηση τα κόμματα μπορούν να προτείνουν, αλλά οι πολίτες επιλέγουν. Είμαι ένα στέλεχος που πέρασε για δεκαετίες από τη Νέα Δημοκρατία. Είχα υψηλές θέσεις και διετέλεσα δύο φορές υπουργός. Πέρασα για δώδεκα χρόνια από τα έδρανα της τοπικής αυτοδιοίκησης, Όλα αυτά τα έλεγα από τότε», σημείωσε ο Γιώργος Ορφανός.
Για την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ορφανός υπογράμμισε ότι «θεωρώ ότι η Θεσσαλονίκη έχει ανάγκη βοήθειας από όλους. Κατεβαίνω, γιατί οι πολίτες με κάλεσαν κι εγώ ανταποκρίθηκα. Αυτοί θα μου αναθέσουν το ρόλο. Είμαι έτοιμος για κάθε ρόλο, αλλά φιλοδοξώ ότι θα είμαι ο δήμαρχος»