ΔΡΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ

Την Παρασκευή 24 Αυγούστου, η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, ο Περιφερειάρχης Οργανωτικού Κεντρικής Μακεδονίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παναγιώτης Μυλωνάς, ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Γιώβης, η Τομεάρχης Υγείας και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ Θεσ/νίκης κα Ανδριάνα Λαναρά και η Δημοτική Σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Αναπληρώτρια Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού των ΑΝ.ΕΛ κα Αφροδίτη Λαϊνάκου, παρείχαν ως δωρεά στο Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς 60 μεγάλα και 20 μικρά σεντόνια, 50 μεγάλες και 15 μεσαίες κουβέρτες και άλλο εξοπλισμό, για να βοηθήσουν στην κάλυψη ελλείψεων του Παιδοχειρουργικού τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γεώργιος Γεννηματάς».

Την Υφυπουργό και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης υποδέχτηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου κα Μελπομένη Τσούγκα και ο Αν. Διοικητής κ.Κωνσταντίνος Δαβράδος.

Η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝ.ΕΛ Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει την πρόθεσή της ώστε τις επόμενες ημέρες να καλυφθούν και άλλες ανάγκες του Νοσοκομείου.

Εκ της Συντονιστικής Eπιτροπής των ΑΝ.ΕΛ. Θεσσαλονίκης