Ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ για Βιεϊρίνια

Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων στη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου στα αριστερά, αλλά και στο ότι ο Δικέφαλος εξακολουθεί να τον θέλει.

Γερμανικό δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων και στο θέμα που γεννάται με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Στην αρχή του λέει ότι ο προπονητής των «λύκων» Αντριες Γιόνκερ θέλει να έχει δυο παίκτες σε κάθε θέση και συνεχίζοντας αναφέρει: Ενας εκ των παικτών που ενδέχεται να εγκαταλείψουν την ομάδα είναι ο Βιεϊρίνια. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Πορτογάλο. Το γεγονός ότι ο επιθετικογενής ποδοσφαιριστής χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό μπακ στα τρία φιλικά δεν έχει καμία σχέση με τον προγραμματισμό του συλλόγου».

Μάλιστα φιλοξενείται δήλωση του Ολλανδού προπονητή που λέει: «Ο Βιεϊρινια κι εγώ γνωριζόμαστε πολύ καλά. Μπορώ να τον σκιαγραφήσω λεπτομερώς. Γνωρίζει καλά την άποψη που έχω για εκείνον. Στα φιλικά όφειλα να φροντίσω ποιον παίκτη θα χρησιμοποιούσα πίσω αριστερά, για να μην βγάλει ο Τζιαν Λούκα Ίτερ όλα τα 90λεπτα».

Ο Βιεϊρίνια βέβαια χαίρει εκτίμησης από τον σύλλογο -ας μην ξεχνούμε ότι από δικό του τέρμα έσωσε ουσιαστικά την περσινή σεζόν η Βόλφσμπουργκ. Δεν είναι κρυφό όμως ότι οι «λύκοι» θα ήθελαν να τον πουλήσουν κι  αυτό ανεξάρτητα αν ομολογείται ή όχι φαίνεται και από τη χρησιμοποίησή του ως αριστερού μπακ (μια θέση που έπαιζε και ο πρόσφατα μεταγραφείς στη Μίλαν Ροντρίγκεζ), θα μπορούσε να αξιοποιήσει ο ΠΑΟΚ…

ΠΗΓΗ: METRSPORT. GR Χάρης Δημαράς