Εντοπίστηκε και 21ος νεκρός στη Μάνδρα. Συνεχίζονται οι αυτοψίες από συνεργεία της Περιφέρειας.-

Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους δύο αγνοούμενους που αναζητούνταν στη Μάνδρα, μετά τη θεομηνία.

Η σορός εντοπίστηκε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής κοντά στο αμαξοστάσιο της Μάνδρας και ακολούθησε επιχείρηση για την ανάσυρση.

Έτσι ο αριθμός των νεκρών από τις φονικές πλημμύρες ανέρχεται στους 21, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον τελευταίο αγνοούμενο, που είναι ένας 70χρονος κυνηγός.

Στο μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι αυτοψίες από τις αρμόδιες επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής σε επιχειρήσεις και επαγγελματικούς χώρους της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.

Συγκεκριμένα οι 12 Επιτροπές καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών στις περιοχές των Δήμων Μάνδρας – Ειδυλλίας, Μεγαρέων και Ελευσίνας είχαν πραγματοποιήσει 258 αυτοψίες, από το σύνολο των 291 αιτήσεων. Οι υπόλοιπες 33 αιτήσεις καταγραφής ζημιών δόθηκαν σήμερα στις αρμόδιες επιτροπές για αυτοψίες, ενώ στην περιφέρεια υποβλήθηκαν σήμερα άλλες 54 αιτήσεις.

Αφού γίνει η καταγραφή όλων των ζημιών και συμπληρωθούν όλοι οι φάκελοι καταγραφής των πληγεισών επιχειρήσεων, θα διαβιβαστούν τα στοιχεία στο Υπουργείο Οικονομικών ώστε να προκύψει το ποσό επιχορήγησης.

Η περιφέρεια Αττικής υπενθυμίζει ότι για την καταγραφή ζημιών σε επιχειρήσεις από τα πλημμυρικά φαινόμενα, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Δυτικής Αττικής, Ηρώων Πολυτεχνείου 78 – Ελευσίνα, Τηλέφωνο: 213 2047088 / 086.