Επίσκεψη μελών της Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων στο θωρηκτό “Γ. Αβέρωφ” με πρωτοβουλία του Π. Καρδαρά

Επίσκεψη στο ιστορικό Θωρηκτό “Γ. ΑΒΕΡΩΦ” πραγματοποίησαν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων με πρωτοβουλία του αν. Αντιπροέδρου του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης Πάνου Καρδαρά, που έχει συμβάλει σημαντικά στην παροχή ενισχύσεων για την συντήρηση και τις εργασίες καθαριότητας στο θρυλικό πλοίο από τον Ο.Λ.Θ.
Ο κ. Καρδαράς συνόδευσε τα μέλη της ομοσπονδίας Ειδικών δυνάμεων στο “Γ. ΑΒΕΡΩΦ”, όπου είχαν διεξοδική ενημέρωση από τον κυβερνήτη και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών μέσα σε ευχάριστη, αλλά και συγκινητική ατμόσφαιρα.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν από το προσωπικό στους χώρους του πλοίου, ευχαριστώντας τον Πάνο Καρδαρά για την πρωτοβουλία που ανέλαβε.
Να σημειώσουμε ότι ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ, αν. Αντιπρόεδρος του  ΟΛΘ Πάνος Καρδαράς έχει βραβευθεί από την Ομοσπονδία των καταδρομέων, έχοντας μάλιστα ανακηρυχτεί και  επίτιμο μέλος, για την  συνεχή, ενεργή συμβολή του  στην ευόδωση των σκοπών και των στόχων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, που ως γνωστόν αριθμεί περί τις πενήντα δύο χιλιάδες μέλη σε Ελλάδα και Κύπρο.