Ημερίδα για το θέμα της μετεγκατάστασης ελληνικών επιχειρήσεων. Στη Θεσσαλονίκη η Κ. Παπανάτσιου.-

Ημερίδα, με θέμα «Μετεγκατάσταση ελληνικών επιχειρήσεων σε γειτονικές χώρες χαμηλού κόστους και ευνοϊκότερου φορολογικού καθεστώτος-Δημιουργία συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού-Ο ρόλος του Υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, στις 18:30, στη Θεσσαλονίκη. Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η Φορολογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης (ΑΑΔΕ), το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος και το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου και ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), Γιώργος Πιτσιλής, ο Δημήτριος Μπακατσέλος, Πρόεδρος του ΕΒΕΘ, ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, Πρόεδρος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ο Στέργιος Λεβέντης, Αν. Καθηγητής στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ. Μετά το τέλος των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση των ομιλητών με το ακροατήριο. Συντονιστής θα είναι ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΘ, Εμμανουήλ Βλαχογιάννης,

Το 2ο Thessaloniki Summit 2017.

Εξάλλου στις 5 και 6 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το 2ο Thessaloniki Summit 2017, που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου. Στο φόρουμ αυτό αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα και του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Το 2ο Thessaloniki Summit 2017 διοργανώνει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) σε συνεργασία με την Συμεών Τσομώκος ΑΕ.Θέμα της 2ης Συνόδου είναι: «Ισχυρή και Ανταγωνιστική βιομηχανία ως προϋπόθεση για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο». Το Thessaloniki Summit 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης.