Η Κατερίνα Νοτοπούλου σε περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.- Ενημερώθηκε από εκθέτες.-

Τους χώρους της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε η διευθύντρια του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Κατερίνα Νοτοπούλου για την παρακολούθηση σημαντικών εκδηλώσεων και ενημέρωση από παράγοντες του εκθεσιακού φορέα και εκθέτες. Η κα Νοτοπούλου περιόδευσε και σε περίπτερα, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκθέτες και να δει τον πλούτο των προϊόντων, των μηχανημάτων, των συσκευών και άλλων επιτευγμάτων της τεχνολογίας, που παρουσιάζονται στη φετινή διοργάνωση.

Η κα Νοτοπούλου, που συνοδευόταν από συνεργάτες της και από το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΘ- HELEXPO Κωνσταντίνο Αθανασούδη συναντήθηκε στους χώρους του περιπτέρου 8 με το μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΘ Πάνο Καρδαρά, με τον οποίο αντάλλαξε απόψεις για θέματα του Οργανισμού. Τον κάλεσε δε να επισκεφθεί το γραφείο της στο ΥΜΑ-Θ για να έχουν περαιτέρω συζητήσεις,, ενόψει και των διαδικασιών της αλλαγής καθεστώτος στο λιμάνι. Ο κ. Καρδαράς, που είναι και αντιπρόεδρος του Ελληνορωσικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, συμμετέχει στην 82η ΔΕΘ με την επιχείρηση του, που διαθέτει συσκευές υγείας και ευεξίας.

Η διευθύντρια του Γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη εξέφρασε ικανοποίηση για τα εκθέματα και την όλη εικόνα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και για τις σημαντικές συνεδριακές και άλλες εκδηλώσεις.