Η Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά στα περίπτερα της 82ης ΔΕΘ.- Εγκαίνια στο Επιμελητήριο Σερρών.-

 

Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, εκπροσώπησε την Ελληνική Κυβέρνηση στα εγκαίνια του Περιπτέρου του Επιμελητηρίου Σερρών στην 82η ΔΕΘ.

Η Υφυπουργός χαιρέτησε τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Χρήστο Μέγκλα, τους επισκέπτες και τους εκθέτες του περιπτέρου, και μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών προβάλλει την προσφορά του νομού Σερρών στην οικονομία, στην παραγωγή, και στον πολιτισμό του τόπου μας. Μας φέρνει κοντά στους παραγωγούς και τους επαγγελματίες μας, που παρουσιάζουν και φέτος ποιοτικά προϊόντα και προτάσεις. Αναδεικνύει επιχειρηματικές δραστηριότητες, καινοτόμες ιδέες και υψηλής κατάρτισης νέους μας που αγωνίζονται για να μεγαλουργήσουν στον τόπο τους. Το έργο του είναι πολύτιμο για τη βοήθεια που προσφέρει.”

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο βουλευτής Σερρών κ.Κ. Καραμανλής, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστας, ο πρόεδρος της ΔΕΘ- HELEXPO Τάσος Τζήκας, μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών και εκπρόσωποι άλλων φορέων.

Σε περίπτερα ιδιωτικών συμμετοχών

Νωρίτερα η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά περιηγήθηκε στους χώρους της 82ης ΔΕθ και επισκέφθηκε περίπτερα  οργανισμών και ιδιωτικών συμμετοχών, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την καλαισθησία των χώρων, αλλά και για την παρουσίαση σημαντικών προϊόντων, μηχανημάτων και συσκευών, που δείχνουν την πρόοδο της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και συμβάλλουν στη δημιουργία αισιόδοξης ειοκόνας για ανάκαμψη της οικονομίιας.