Μπρίτο: «Συζήτησα, είμαστε… κοντά με τον Απόλλωνα»

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε στη Metrosport για το ενδεχόμενο επιστροφής του στους κοκκινόμαυρους μετά από εννιά χρόνια

Δεν το κρύβει ότι θέλει να επιστρέψει στον Απόλλωνα μετά από εννέα χρόνια.

Ο Εντουάρντο Μπρίτο ήταν… μακριά για οκτώ περιόδους (διετέλεσε αρχηγός στον Ατρόμητο), παρακολουθούσε όμως την πορεία της ομάδας και γνώρισε μέσα του ότι αν οι συνθήκες το ευνοήσουν κάποια μέρα θα επιστρέψει, για να αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα του συλλόγου για τον οποίο πρωτοήρθε στην Ελλάδα. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος αφού έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα του Περιστερίου είναι πλέον διαθέσιμος και μάλιστα τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί στην Καλαμαριά και δέχεται τις παραινέσεις των φιλάθλων για την επιστροφή.

Η Μetrosport επικοινώνησε μαζί του και ο «Μπριτονίδης» (σ.σ. παρατσούκλι που τον συνοδεύει από την πρώτη του παρουσία στην Καλαμαριά και το διατηρεί στο λογαριασμό που έχει στο Instagram) παραδέχθηκε ότι υπήρξε επαφή με τον Απόλλωνα. «Ναι, έχουμε συζητήσει με την ομάδα και πιστεύω ότι είμαστε κοντά. Απομένει η τελική συνάντηση που θα έχουμε, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα έρθω και πάλι στον Απόλλωνα», είπε. Από τη διοίκηση των κοκκινόμαυρων τηρείται η ίδια τακτική, να μην γίνεται κάποια δήλωση πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Όμως από τα λεγόμενα του Βραζιλιάνου είναι φανερό ότι η συμφωνία και η ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής είναι κοντά.

ΠΗΓΗ METROSPORT.GR