Παρέμβαση των ΑΝΕΛ για την πλατεία της Θεσσαλονίκης που «ρήμαξαν» με κλοπές

Η Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, ζήτησε από την Διεύθυνση Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, να υπάρξει ιδιαίτερη επίβλεψη στην πλατεία Καούδη για τις συνεχείς διαρρήξεις. Τα μαγαζία στην συγκεκριμένη πλατεία έχουν γίνει στόχος διαρρηκτών, που τα «χτυπούν» συνέχεια τον τελευταίο καιρό.
Μετά το δημοσίευμα του Seleo.gr η Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, ενδιαφέρθηκε για το θέμα και υπήρχε επικοινωνία του γραμματέα Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, Ευστάθιο Ανθόπουλο και του αναπληρωτή γραμματέα Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, Πάνο Καρδαρά με την αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής γραμματέας Προστασίας του Πολίτη των ΑΝΕΛ, Πάνος Καρδαράς επισκέφτηκε τον Ταξίαρχο και διευθυντή της Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Λάζαρο Μαυρόπουλο, για να τον ενημερώσει για την κατάσταση που επικρατεί με τις κλοπές στην πλατεία Καούδη.
Σύμφωνα με τον κ. Καρδαρά, ο Ταξίαρχος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάσταση στην πλατεία Καούδη και τον ενημέρωσε πως η Άμεση Δραση και η ομαδα Ζ, θα κάνουν τα πάντα για να σταματήσει αυτό το συχνό φαινόμενο στην περιοχή.