Παρουσίαση εκδηλώσεων του Αθλητικού Κέντρου Ιππασίας Θεσσαλονίκης

 

Το πρόγραμμα δράσεων για την περίοδο 2017-18 του Αθλητικού και Θεραπευτικού Κέντρου Ιππασίας Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σήμερα Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου από τον πρόεδρό του Ιωάννη Μανδρίνο, παρουσία του αν. Υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου και εκπροσώπων πολλών φορέων και οργανώσεων.

Το έργο του Αθλητικού Κέντρου έχει ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή, τόσο για την άθληση των νέων και την καλλιέργεια της σχέσης φιλίας με το άλογο ως σύμβολο ελεύθερης βούλησης και αναζήτησης υψηλών στόχων, όσο και για τις επιδόσεις σε επίπεδο αθλητικών διοργάνωσεων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο.

Την νέα περίοδο των δράσεων εγκαινίασε ο κ. Φάμελλος, ο οποίος, κόβοντας την κορδέλλα μαζί με τον κ. Μανδρίνο, εξήρε τις προσπάθειες για την άρτια λειτουργία του Αθλητικού Κέντρου Ρυσίου, εντός των ορίων του Δήμου Θέρμης και ευχήθηκε να έχουν οι αθλητές του τις καλύτερες επιδόσεις.

Παρόντες ήταν ο πρώην Περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο αν. Αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Θ. και Αντιπρόεδρος του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Πάνος Καρδαράς, ο Πρόερος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας και Προβολής Ντίνος Κωστόπουλος, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολλοί αθλητές.