Πρεμιέρα για τον Ντέμη Νικολαΐδη απόψε στο Open

Ο Ντέμης Νικολαΐδης δοκιμάζει το ρόλο του παρουσιαστή και η νέα εκπομπή του Open «Total Football» κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23.00.

Η ποδοσφαιρική εκπομπή, που -σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού- θα ισοπεδώσει τα κλισέ και θα αλλάξει τις συνήθειες δεκαετιών για τις αθλητικές εκπομπές στην Ελλάδα, έρχεται από αυτή την Κυριακή, στις 23.00.

Σε ρόλο οικοδεσπότη, ο Ντέμης Νικολαΐδης υποδέχεται στο στούντιο συμπαίκτες, φίλους και τους πρωταγωνιστές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μαζί του απόψε, δύο ακόμη Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004, ο Κώστας Κατσουράνης ως σχολιαστής  και ο Άγγελος Μπασινάς ως guest. Επίσης, απόψε, ο Γιώργος Δώνης θα κάνει ποδαρικό στο «Total Football» ως καλεσμένος στο στούντιο της εκπομπής, ενώ τον ίδιο ρόλο θα έχει από τη Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Πέλκας.

Μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους κάθε εβδομάδας και τον sportscaster Αλέξη Σπυρόπουλο, σχολιάζουν και αναλύουν την αγωνιστική δράση της Super League και αναδεικνύουν και θετικούς και αρνητικούς πρωταγωνιστές, ενώ ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής των τελευταίων 15 ετών, Τάσος Κάκος, θα αναλύει τις επίμαχες φάσεις των αγώνων.

Ο Πάνος Βόγλης μαζί με τη Χριστίνα Βραχάλη και όλη τη δημοσιογραφική ομάδα του Open θα παρουσιάσουν ποδοσφαιρικό show, όπου πρώην και νυν παίκτες παίρνουν πρωταγωνιστικούς ρόλους στο στούντιο, αναδεικνύουν το fairplay και όλα αυτά που μας έκαναν να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο.