Πρόσωπα στο περιβάλλον του Π. Καμμένου: Πάνος Καρδαράς αν. Αντιπρόεδρος Ο.Λ.Θ.

Ένα αξιόλογο και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Θεσσαλονίκη και για τους ανθρώπους, που έχει κοντά του ο Πάνος Καμμένος όταν έρχεται στη συμπρωτεύουσα, δημοσιεύει ο ιστότοπος Kranos.gr,  με ιδιαίτερη αναφορά  στον Πάνο Καρδαρά, αν. Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
Γράφει συγκεκριμένα:
“Δεν υπάρχει στέλεχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που να μην έχει αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Λες και τους έχει διαλεγμένους έναν έναν ο Πάνος Καμμένος.
Αναφερόμαστε στον καλό φίλο αναγνώστη του kranosgr Πάνο Καρδαρά. Στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα πρώτα, Αν Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, Αν. Αντιπρόεδρος του ΟΛΘ και επίτιμο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων. Τον συναντήσαμε προχθές στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση τελετής απονομής της τιμητικής διάκρισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στον Πάνο Καμμένο με το μετάλλιο “Χρυσούς Αλέξανδρος” στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης. 
Από τους πρώτους στην αίθουσα ο Πάνος Καρδαράς χειροκρότησε θερμά τον Πάνο Καμμένο στην ομιλία του και ειδικά στην αναφορά του για το όνομα της Μακεδονίας για οποίο οι ΑΝ.ΕΛ δεν πρόκειται να κάνουν καμία υποχώρηση, προτείνοντας ακόμη το θέμα να τεθεί με δημοψήφισμα προς τον Ελληνικό λαό.
Στις φωτό του kranosgr που ακολουθούν ο ”χακί” Πάνος Καρδαράς διακρίνεται με τους Αλέξανδρο Κιτικίδη, Δικηγόρο, μέλος του Δ.Σ του ΟΣΕ, Στέλλα Βαλάνη δικηγόρο με πλούσια δραστηριότητα στα κοινά, πολιτευτή στη Β΄Θεσσαλονίκης,  Αντιπρόεδρο της ΕΥΑΘ και Γαβριήλ Αβραμίδη, πρώην Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.”  
Πέρα από τα όσα έγιναν στην εκδήλωση, όπου τιμήθηκε ο Πάνος Καμμένος, τα στελέχη των ΑΝΕΛ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα της Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο του κόμματος, όπως αυτό της μετάβασης του Ο.Λ.Θ. στη νέα κατάσταση, μετά την πώληση του 67% στους επενδυτές. Η σχετική ενημέρωση έγινε από τον Πάνο Καρδαρά, ο οποίος αναπτύσσει αυξημένη δραστηριότητα τον τελευταίο καιρό, ύστερα και από την εκλογή του στη θέση του Αντιπροέδρου του Ελληνορωσικού Συνδέσμου.
Παράλληλα προωθεί προτάσεις για ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των λιμανιών της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης με τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας και του Δούναβη, στο πλαίσιο της σημαντικής συμφωνίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους ηγέτες  των γειτονικών χωρών. Επίσης διατηρεί καλές επαφές και με άλλες ανατολικές χώρες, κάτι που ενισχύει τους γενικότερους  σχεδιασμούς στον τομέα της οικονομικής συνεργασίας.  
,