Στη προπόνηση του Μαραθώνα Καλαμαριας γνωστός Γερμανός προπονητής

Με την ευκαιρία των διακοπών του στη χώρα μας, αργά χθες το απόγευμα, επισκέφθηκε την προπόνηση του Μαραθώνα Καλαμαριάς ο Γερμανός προπονητής Heinz Eisengrein.

Συνοδευόμενος από τον Ελληνογερμανό ατζέντη της Fifa και γνώστη του Γερμανικού ποδοσφαίρου Αχιλλέα Χατζηνικολάου, παρακολούθησαν την προπόνηση του Μαραθώνα.

Να θυμίσουμε πως ο Αχιλλέας Χατζηνικολάου εκπροσωπεί τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιάννη Γιαννούση, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, όπου από τις πρώτες μέρες του στον Μαραθώνα έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιθυμία του Γερμανού προπονητή να δει τον τρόπο λειτουργίας μιας ερασιτεχνικής ομάδας ποδοσφαίρου, αλλά και της ακαδημίας της. Υπήρχε άριστη φιλοξενία και ενημέρωση από τους ανθρώπους του Μαραθώνα Καλαμαριάς.

Ο κύριος Eisengrein έχει εργαστεί στην Κ16 της εθνικής Γερμανίας, ήταν βοηθός στο προπονητικό τιμ της Εθνικής Ανδρών, ενώ ήταν προπονητής σε αρκετές ομάδες της Β εθνικής Γερμανίας. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος του scouting team της γερμανικής Γκλάντμπαχ και της Λειψίας.