Τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη και της Διοίκησης ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διοίκησης Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων Συντονιστή Επιχειρήσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη, από τον απερχόμενο Αντιστράτηγο Π.Σ. Ναθαναήλ Ρήγα στον νεοπροαχθέντα Υποστράτηγο Π.Σ. Σπυρίδωνα Βαρσάμη.
Κατά τη διάρκεια της τελετής έγιναν αντιφωνήσεις παραδίδοντος και παραλαμβάνοντος, ενώ επιδόθηκαν στον αποχωρούντα αναμνηστικά δώρα και τιμητική πλακέτα για την πολυετή ευδόκιμη υπηρεσία του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η παράδοση παραλαβή της Διοίκησης ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας από τον απερχόμενο Διοικητή Υποστράτηγο Π.Σ. Εμμανουήλ Τσολάκη στον παραλαμβάνοντα Αρχιπύραρχο Κωνσταντίνο Παχίδη. Στον απερχόμενο επιδόθηκαν ομοίως αναμνηστικά δώρα και τιμητική πλακέτα.

Τέλος στους αποχωρούντες ανώτατους αξιωματικούς απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες από τον σύλλογο Εθελοντών Πυροσβεστών Π.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης
Την τελετή τίμησαν με τη παρουσία τους Διοικητές, Αξιωματικοί και Υπάλληλοι των υπηρεσιών και του επιτελείου της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας και της Διοίκησης Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης. Επίσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ε.Α.Π.Σ., της Ε.Υ.Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, Σωματείων Πενταετών και Συμβασιούχων Πυροσβεστών, του Συλλόγου Αποστράτων Π.Σ. και των Εθελοντών Π.Σ. Νομού Θεσσαλονίκης.